PNL și Alianța USR PLUS a sesizat Poliția și DNA pentru presupusele falsificări de semnături din Primăria Sectorului 5

17 Aug 2020

Alianța USR PLUS a sesizat Poliția și DNA după apariția știrii în care angajați ai Primăriei Sectorului 5, par a falsifica semnături pentru candidaturile primarului Sectorului 5, Daniel Florea, și primarului general, Gabriela Firea.

„Am făcut sesizare la Poliția Română și DNA pe tema privind filmarea procesului de colectare a semnăturilor pentru alegerile locale București 2020, sector 5 și PMB, în favoarea lui Daniel Florea și Gabriela Firea”

a anunțat Octavian Berceanu, consilier general din partea USR, conform g4media.ro

„La primărie DFectă a Sectorului 5, oameni plătiți din bani publici falsifică semnături de zor pentru PSD, Florea și Firea. Aceasta este imaginea tragică a administrațiilor locale din București conduse de baroni”

a scris Vlad Voiculescu pe facebook.

Candidatul susținut de PNL și USR PLUS la Primăria Sectorului 5, Cristian Băcanu, a anunțat că, luni dimineață, a depus plângere penală în legătură cu acest caz.

„Am formulat în această dimineață plângere penală cu privire la modul în care au fost falsificate semnăturile de către PSD în Sectorul 5! Nu voi permite ca oamenii din Sectorul 5 să mai fie furați!”

a anunțat Băcanu pe pagina sa de Facebook.

 

Share This