Peste 5700 de europeni au fost uciși de vaccinurile anti Covid 19

2 Nov 2021

Apar informații incendiare în motivarea unei propuneri de Rezoluție în Parlamentul European. Este vorba despre Propunere de rezoluție a Parlamentului European referitoare la instituirea unui Fond european de despăgubire a victimelor vaccinurilor împotriva COVID-19, din care aflăm lucruri nespuse până în acest moment în spațiul public. (detalii)

Printre altele aflăm că Agenția Europeană pentru Medicamente enumeră deja aproximativ un milion de cazuri de reacții adverse, în urma injectării vaccinurilor împotriva COVID-19, și că aceste reacții adverse sunt uneori grave, întrucât, de exemplu, aproximativ peste 400 000 de persoane ar fi avut efecte neurologice grave după vaccinare.  Cel mai grav este că, în Uniunea Europeană, vaccinurile împotriva COVID-19 au avut consecințe fatale pentru aproximativ 5 700 de persoane.
Propunerea de constituire a acestui fond are la bază decizia Comisiei Europene care, la negocierile contractelor de achiziție a vaccinurilor nu a dorit ca laboratoarele farmaceutice să își asume răspunderea, dar și a faptului că deputații în Parlamentul European nu au avut acces la contracte în timpul negocierilor.

Share This