PESTE 500 DE DECESE DUPĂ ADMINISTRAREA VACCINURILOR DE LA PFIZER ȘI MODERNA, ÎNREGISTRATE ÎN SISTEMUL VAERS!

13 Feb 2021

VAERS, platforma online oficială din SUA în care lucrătorii din sănătate sunt obligați prin lege, să declare toate reacțiile adverse la vaccinuri, sub sancțiunea penală dacă raportările sunt false, arată că sunt deja peste 500 de morți în SUA după administrarea vaccinurilor Pfizer și Moderna. În UE nu există o astfel de platformă.
?”Sistemul de raportare a evenimentelor adverse pentru vaccinuri (VAERS) este un sistem național de avertizare timpurie pentru detectarea posibilelor probleme de siguranță în vaccinurile autorizate din S.U.A. VAERS este co-administrat de Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) și Administrația SUA pentru Alimente și Medicamente (FDA). VAERS acceptă și analizează rapoarte de evenimente adverse (posibile efecte secundare) după vaccinare.”
?”Furnizorii de servicii medicale sunt OBLIGAȚI PRIN LEGE să raporteze către VAERS orice eveniment advers enumerat în Tabelul VAERS al evenimentelor raportabile după vaccinare care are loc în perioada specificată după vaccinare.”
?”Depunerea în cunoștință de cauză a unui raport VAERS fals este o încălcare a legii federale (18 Codul SUA § 1001) pedepsită cu amendă și închisoare.”
?Pe acestă platformă nu este permis accesul la date în timp real… Pot fi însă descărcate în PDF, documentele care conține date de interes. .

 

Share This