Persoanele care au avut Covid sau sunt infectate asimptomatic, nu ar trebui sa se vaccineze!

16 Feb 2021

UN MEDIC DIN SUA CERE URGENT MODIFICAREA PROSPECTELOR VACCINURILOR PFIZER-BIONTECH ȘI MODERNA. Dr. Hooman Noorchashm a avertizat FDA, precum și companiile Pfizer și Moderna, despre impactul negativ și agresiv al vaccinurilor antiCovid ARNmesager asupra persoanelor care sunt în convalescență după Covid, sau sunt infectate și asimptomatice la momentul vaccinării.
Companiile producătoare au menționat în prospectele vaccinurilor, că oricine se poate vaccina, chiar dacă este bolnav cu simptomatologie ușoară, inclusiv persoanele cu anticorpi specifici dezvoltați în urma imunizării naturale. Însă din ce în ce mai mulți medici iau atitudine vizavi de această GREȘEALĂ MEDICALĂ.
Dr Noorchashm, (SUA) doctor în științe medicale, om de știință, avocat pentru etică, siguranța pacienților și sănătatea femeilor, afirmă într-o scrisoare deschisă adresată șefilor Pfizer și Moderna următoarele:
”În prezent, este sigur că o mare parte din cei infectați sunt vaccinați fără discriminare în SUA și în străinătate, și îmi exprim serioasa îngrijorare pentru faptul că aceste persoane sunt expuse riscului de îmbolnăvire și de posibile afecțiuni la distanță, cauzate de puternicul efect imunologic al vaccinului.”
”Această scrisoare este pentru a vă avertiza pe dvs. și conducerea executivă, precum și pe liderii managementului de risc, asupra faptului că o „clasă” foarte specifică și în creștere de subiecți poate fi expusă unui risc de afecțiuni după administrarea vaccinului Pfizer COVID-19.”
”Oricât de puternice ar fi scutirile federale de răspunderea pentru eventualele efecte adverse ale vaccinului Pfizer, dvs veți dori totuși să: A) vă protejați corporația de orice răspundere potențială, și B)să acționați de bună credință pentru a proteja sănătatea și viața oricăror persoane care ar putea prezenta un risc suplimentar din cauza produsului dvs. Prin urmare, sunt sigur că este în interesul Pfizer să acționeze urgent în urma recomandărilor mele, în colaborare cu FDA.”
”Pledoaria mea urgentă și imediată către conducerea executivă a Pfizer este că trebuie rapid să MODIFICAȚI PROSPECTUL VACCINULUI, împreună cu FDA, pentru a include avertizări care să întârzie sau să evite vaccinarea persoanelor infectate cu SARS-Cov2, în antecedente sau în prezent, „cunoscut sau suspectat” și mai ales evitarea vaccinării la persoane vârstnice și fragile cu boli cardiovasculare.”
Sursa: https://www.facebook.com/dradinaalberts/videos/1091667691353152

 

Share This