O majoritate de „confuji”, iar restul, „mofluji”

10 Mar 2021

Până la urmă, cum a rămas cu numărul de internați în secțiile ATI? Sunt peste 1.000, cum zice Cîțu, ori peste 200, cum zice Voiculescu? Cine a încercat să se lămurească și a vrut să îl urmărească pe Cîțu într-o declarație, dar nu a avut subtitrare în limba română ori măcar într-o limbă de circulație, precum frangleza, nu a rezistat până la final. Nu s-a înțeles dacă vorbea despre consumul de măști, despre bolnavi, despre ăia purificați de vaccin ori, pur și simplu, enumera succesele guvernării.
În fine, și pentru cei care au încercat să afle adevărul de la Iohannis, a fost la fel de nasol. Nu au reușit să prindă ideea declarației de presă, că la ăsta, acordul între subiect și predicat e facultativ precum sportul, acasă, cu Carmelita.
Așa că nimeni nua înțeles nimic, așa cum n-a înțeles nici logica asta cu devansarea orei de stingere, de la 23:00 la 22:00. Ai zice că virusul ăsta e un fel de producție hollywoodiană, din alea cu noaptea morților vii, care nu suportă soarele și ies la atac doar noaptea. E precum vampirii și vârcolacii, atacă la apusul soarelui și te infectează. Sau umblă ca pe vremea #rezist, noaptea, ca hoții.
Da’, rămâne o întrebare, dacă ai făcut vaccinul, poți să circuli după ora 22:00? Logic ar fi să poți circula, având în vedere că ești imun. Ca în episodul 3 din seria 5 a „Walking Dead”. Si să te bați cu ăia „atinși”, care vor cu tot dinadinsul să te muște, să strănute spre tine, să tușească ori să te scuipe și să te infecteze!
Bine, dacă faci declarație pe propria răspundere, cum zice Arafat, ești pe jumătate scăpat, că s-a constatat științific faptul că virusului nu îi place declarația.
Share This