După Aspirină și Penicilină, Ivermectina este recunoscută ca fiind a 3a cea mai importantă descoperire care a schimbat istoria și cursul medicinei.

13 Feb 2021

Vaccinurile anticovid care sunt disponibile în acest moment la noi în țară sunt deficitare la capitolul siguranță, serurile Pfizer și Moderna dau reacții adverse pe bandă rulantă. Aud peste tot de scăderi de tensiune suspecte la persoane hipertensive, de simptome grave “de gripă“ care nu cedează la nimic, de moleșeală și sfârșeală nemaitrăite până acum, și de decese suspecte la pacienții vaccinați. Totodată auzim de la producătorul vaccinului încă neutilizat în România, AstraZeneca, că deși reacțiile adverse la acest vaccin sunt mult reduse, și eficiența acestuia este mai mică, coborând pâna la doar 22% la subiecții tineri pentru mutația coronavirusului din Africa de Sud.
?Mai mult decât atât, toate aceste vaccinuri dau o imunitate de aproximativ 6 luni și apoi trebuie refăcute, expunându-te din nou lungii liste de riscuri deloc neglijabile.
?Și deși aceste vaccinuri scad riscul de a te îmbolnăvi, nu scad deloc însă riscul de a-i îmbolnăvi pe cei de lângă tine.
*
V-am povestit mecanismele de acțiune ale acestor vaccinuri, și la nivel pur teoretic, doar din perspectiva siguranței pacientului, vaccinul AZ pare mai bun, deși eficiența este redusă. Și onestitatea producătorului AstraZeneca este net superioară lui Pfizer și Moderna. Astra Zeneca a recunoscut că nu a testat suficient vaccinul pe subiecții peste 60 de ani, și de aceea nici nu îl indică pt vaccinarea acestor persoane.
*
Între timp, de 3 săptămâni, noi toți am intrat în posesia studiilor care ne arată cât de eficientă este Ivermectina împotriva SARS-Cov2, în cercetări care s-au derulat peste tot prin lume începând cu mai 2020. Fără reacții adverse, “salvatoare de vieți”, ieftină, “laureată” cu premiul Nobel, descoperită în 1975 și tot de atunci utilizată la om, adică de 45 de ani … Proveniența Ivermectinei este naturală, din avermectină, un produs sintetizat de o bacterie naturală numită Streptomyces avermictilis care se găsește într-un anumit tip de sol.
După Aspirină și Penicilină, Ivermectina este recunoscută ca fiind a 3a cea mai importantă descoperire care a schimbat istoria și cursul medicinei.
*
Dvs ce ați alege în aceste condiții?!
*
Lucrurile sunt într-o continuă dinamică, trebuie să ne informăm permanent. INFORMEAZĂ-TE CORECT!
Grija pentru propria-ți sănătate este responsabilitatea ta.
Nimeni altcineva nu și-o va asuma în locul tău!
Medic Adina Alberts

 

Share This