,,Democraţia” a înfrânt!

25 Feb 2021

Bugetul Parlamentului cică va fi de 98 de ori mai mic decât cel al instituțiilor de forță. Numai din acest enunț și cred că toată lumea e convinsă că trăim într-un stat democratic. În sfârșit, acum că dreapta s-a instalat la putere, putem spune că democrația a învins.
E adevărat, “mai sunt pe ici, pe colo” lucruri care trebuie rezolvate, dar sunt chestiuni minore. Per total, putem spune că, odată cu instalarea guvernului Cîțu, la 30 de ani și ceva mărunt distanță, revoluția a învins. Vivat democrația!
Apare totuşi o întrebare: De ce zic ăștia de la Agenția Americană a Medicamentului că vaccinul Johnson & Johnson (ori cum se scrie) e mult mai eficient și lipsit de reacții adverse decât Pfizer și Moderna, și că abia ăsta ar fi vaccinul care va pune capăt pandemiei? Or fi antivaccnisti, conspiraționiști? Întreb pentru vecinii mei, care se tem de când cu rahatul ăsta cu vaccinarea, dacă ca pun întrebări cu privire la eficiența actualelor injecții, automat trebuie să fie condamnaţi la moarte și executaţi instantaneu, puşi în genunchi pe marginea șanțului.

 

Share This