Ciolacu sare rândul la pupat poalele americanilor

16 Feb 2021

După ce ne-a părăsit cu inima grea ambasadorul Adrian Zuckerman, plecat pe UȘA din dos a Ambasadei, cel care considera #ciumarosie ca principalul necaz al României în calea progresului, președintele PSD, Marcel Ciolacu, sare rândul la pupat poalele americanilor și se înfinge la Ambasada SUA, unde a purtat o discuție cu “majordomul” lăsat că interimar la ambasadă, în probabila speranță că îi va pune o vorbă bună la viitorul ambasador, când își vor face americanii timp să ne trimită unul.

Am avut astăzi o întrevedere excelentă cu domnul David Muniz, însărcinatul cu afaceri ad-interim al Statelor Unite la București. M-am bucurat să găsesc în domnul Muniz un prieten adevărat al României și am decis să lucrăm împreună pentru întărirea tuturor celor trei piloni pe care se bazează politica externă a României: parteneriatul cu SUA, statutul de membru al Uniunii Europene și rolul țării noastre în cadrul NATO. Un subiect extrem de important, mai ales în conjunctura actuală, a fost cel al investițiilor americane în România, în paralel cu necesitatea intensificării schimburilor comerciale.Partidul Social Democrat este profund atașat relației cu SUA și vom continua să susținem întărirea Parteneriatului Strategic cu o orientare clară spre viitor, în cadrul familiei transatlantice.
scrie cu mândrie pe facebook domnul Ciolacu, președinte “noului” PSD, în speranța că pe viitor el va fi cel care va primi o șapcă!
Share This