Ciolacu cheamă poporul de pe Facebook, la “lupta cea mare”

25 Feb 2021

După ce a mutat opoziția pe Facebook, rețea aia socială din care tot ce a înțeles “noul PSD” este să “trolleze”, Ciolacu cheamă poporul la “lupta cea mare” pentru mărirea alocațiilor copiilor, un nou gest populist la fel de penibil ca și personajul în sine.

Nu-mi face vreo plăcere să-i sun pe Orban și Cîțu, dar o viață mai bună pentru copiii țării merită orice efort. Sper că ambii vor înțelege că nu contează al cui e amendamentul, ci mai important este ce înseamnă pentru copii majorarea alocațiilor.

Intră și tu pe psd.ro/alocatii și cere-le parlamentarilor PNL/USR/UDMR din județul tău să voteze pentru mărirea alocațiilor!

scrie Marcel Ciolacu, pe facebook.

Atât s-a putut. Asta este tot ce poate “noul” PSD ca opoziție subvenționată gras de la buget, pe lângă penibilul circului ieftin și populist al pancardelor în Parlament, deși, cândva, “vechiul” PSD era recunoscut ca singurul partid din România care știe și poate să facă opoziție reală din minoritate, tot ce mai lipsește “noului PSD” este ca la sfatul acelorași “geniali” consilieri de imagine împrumutați probabil de la USR, să vină și cu o boxă.

Share This