Cât a înțeles Ciolacu din a face opoziție: “Vreţi să ne dăm foc cu benzină în faţa Parlamentului?”

21 Mar 2021

După aproape 2 ani de când domnul Ciolacu a fost înfipt în fruntea PSD, slugărnicia de care da dovadă atât el cât și cei care sunt în siajul lui este una deja legendara, astfel că întrebat duminică, într-o conferinţă de presă organizată la Târgovişte, dacă “are sentimentul că PSD mimează Opoziţia”, el răspunzând că formaţiunea politică pe care o conduce este în minoritate în Parlament.

“Ce înseamnă a mima Opoziţia?! În acest moment, PSD este în minoritate în Parlament. Există anumite lucruri democratice pe care putem să le facem sau nu putem să le facem. Momentan am avut discuţii pe buget, folosim toate atacurile, atât în Parlament, cât şi în afara Parlamentului. Nu îmi cereţi să…. Doriţi vreo bătaie în Parlament? Sau, nu ştiu, vreţi să ne dăm foc cu benzină în faţa Parlamentului? Nu am înclinaţii către aşa ceva. Îmi cer scuze”

a fost răspunsul dat de presedintele PSD, potrivit Agerpres.

Cândva, singurul partid din România care știa să facă opoziție în minoritate era PSD. În minoritate fiind, PSD a reușit să răstoarne și să pună guverne, a reușit să facă și desfacă jocuri și majorități, a știut că mereu să fie acolo unde contează. Lucrurile astea ar trebui să le spună cineva și domnului Ciolacu “fără număr”, care până acum nu a demonstrat decât că a făcut din PSD un partid inexistent, care a dus aceiași politică slugarnică de noncombat atât în majoritatea pe care a avut-o în ultimi doi ani, cât și în minoritatea pe care o are de câteva luni, singurul lucru de care au fost și sunt în stare fiind circul penibil de care dau dovadă de câte ori au ocazia, iar în rest “opoziția” fiind mutată pe facebook de unde din când în când aruncă cuvinte razboince fără nici o noimă, sub obalduirea unor consilieri de imagine total în afară realității ce probabil că au fost reciclati de pe la USR.

#DacatAtatSaPutut

Share This