AUR și-a sacrificat nebunu’

10 Feb 2021

AUR și-a sacrificat nebunu’?! Elisabeta Polihroniade ar spune că e o mutare îndrăzneață
Acum avem o problemă că Șoșoacă a fost exclusă din Aur? Pe bune, doamna în speță avea un comportament și un discurs asemănător chivuțelor care sparg semințe pe șanț. Și nu pentru că tot muia fără oprire clica lui Klaus. Mai mult, ori mai puțin toți facem asta, dar comportamentul doamnei exceda orice cadru de dezbatere ori de acțiune politică.
În afară că mai cânta fals, pe nas, precum un lăutar afon, Deșteaptă-te române, comportamentul nu era cu nimic diferit de al lui Dide, Ceaușescu ori celebra Angi Shaorma.
Adică, de ce la Șoșoacă ar trebui tolerate crizele de dat cu curu’ de asfalt și crizele de isterie, iar ale rezistenților nu? Spre exemplu, sunt unii care care nu s-au uitat înainte de alegeri la AUR, tocmai pentru că Șoșoacă le-a zgâriat neplăcut retina, le-a agresat timpanul și a deraiat de la ceea ce unii cred că înseamnă o manifestare politică normală.
Am înțeles și obiecțiunile împotriva purtării măștii. De acord cu unele dintre ele, dar „tonul face muzica”. Acu’ să vărsăm pervers o lacrimă pentru că Șoșoacă e exclusă din AUR, numai de dragul momentului în care îi putem acuza pe AUR că s-au dat cu sistemul, e prea mult. E ca și cum m-ai pune să regret că l-au băgat în ghips unii pe Dide ori că s-a întâlnit Iohannis cu pomul pe pârtie.
Șoșoacă era acea parte care dădea replica PNL-ului și lui Iohannis în marele număr de „circ” care ar fi trebuit să abată atenția de la problemele importante, precum lipsa „pâinii” din bugetul României.
Share This